Ohjeet lipun ostamiseen ja varaamiseen

  1. Varataksesi tai ostaaksesi lippuja, valitse haluamasi näytös ja paina sen kohdalla olevaa 'Ostoskärry'-nappia. Tätä vaihtoehtoa käytetään myös lippujen varaamiseen, joten ethän anna napin hämätä liikaa.
  2. Uuden ikkunan avauduttua, valitse haluamasi lippujen määrä ja paina sitten 'Osta liput'. Tämän jälkeen sinulle näytetään vielä varmistus valitsemistasi lipuista. Jos tiedot ovat oikein, paina 'Vahvista ja jatka eteenpäin'.
  3. Täytä pyydetyt asiakastiedot (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) ja valitse 'Tallenna asiakastiedot ja jatka'. Tarkistathan, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein.
  4. Lopuksi sinulta kysytään maksutapaa, johon voit valita joko verkkomaksun tai maksun noutaessa (käteisellä)

    Verkkomaksun avulla voit maksaa lippusi välittömästi ja saada niistä PDF-version sähköpostiisi. Sähköpostissa olevat liput voi tulostaa tai näyttää vaikkapa älypuhelimen näytöltä teatterin lipunmyyjälle. 


    Jos kuitenkin haluat vain varata lipun maksamatta sitä, valitse maksutavaksi 'maksu noutaessa', jolloin varauksesi tarkistetaan teatterin lippuvarauslistasta saavuttuasi teatterille (Humalistonkatu 8a). Lippu maksetaan saapumisen yhteydessä suoraan teatterin lipunmyyjälle käteisellä tai smartum seteleillä.


-

-

-
Ei vapaita paikkoja

-

-
Ei vapaita paikkoja